2008. november 9., vasárnap

Biofotonikus scannerrel vérvétel nélkül méri a szervezet antioxináns szintjét


Nuskin.com

A felfedezés, forradalmasítja az egészségügyi tevékenységet. Az USA Utah Egyetemén hosszú kísérletezés után jött létre ez a gép. Ennek eredményeképpen Nobel-díjat kapott. A szervezet antioxidáns-szintjét méri. Ezen kívül a cég 2005. 2006. és a 2007. évben megkapta az üzleti életben az Oscar-díjnak megfelelő elismerést is. 2004-ben a Microsoft-ot jutalmazták ezzel. A cégnek amely az egész világon egyre nagyobb teret hódít, semmilyen pénzügyi hitele soha nem volt, és ma sincs, ezért egy olyan díjban részesült, mely a világon csak kb. tíz cégnek van. A NusKin cég már több hatalmas céget is felvsárolt, többek között a Pharmanex-et. Tervben van még több egészsgügyi és wellnes, valamint étrendkiegészítő cégek felvásárlása.

A kutatóknak hatalmas pénzösszeg áll rendelkezésére a kísérletezéseikhez, olyannyira, hogy van egy programjuk, mellyel elkezdték az éhező gyerekeket etetni, és annyi pénzt adnak erre a célra, hogy falvak lakosai menekülnek meg az éhhaláltól. A magyarországi képviselők is ezt teszik, sőt már hazánk egy-egy intézményében is elkezdték az adományozást oly módon, hogy havi jövedelméből minden dolgozó egy bizonyos összeget erre a célra a juttat el a rászorulóknak. Ezt meg is tehetik, mert fizetéseik nem éppen a szegény emberek jövedelméhez hasonlíthatóak. Kutató orvosaik alkalmazottként dolgoznak, szemben a mai étrendkiegészítőket gyártó cégekkel, ahol egyúttal eladást is végeznek az orvosok. Az Utah Egyetem új eredményeit, elküldik a többi Amerikában lévő egyetemnek ellenőrzés céljából, és ha ők is jóváhagyják, valamint a humán kísérletek is egyértelműen megfelelő eredményeket mutatnak, csak akkor adják a betegeknek. Így történt ez a napokban felfedezett új enzimmel, mely a bőrben van jelen, és meggátolja az öregedést. Ezt a hírt a fentebb említett folyamat lezáródását követően, ugyanazon a napon, és másodpercben közölték az összes TV-csatornával, melyek azonnal egy időben adták a hírt. Ez azért minősül világszenzációnak, mert ennek az enzimnek a működését tovább kutatják, és a belső szervekben történő hatékonyságát is fel akarják térképezni. Ennek eredményei alapján tudnak olyan hatóanyagokat gyártani, mely az élet meghosszabbítását szolgálja. A kutatók célja, melyet nem is titkolnak, az élet meghosszabbítására tett kísérlet. Az említett enzim, ehhez adhat biztató lehetőségeket.

A közelmúltban jutott el hazánkba is Biofotonikus Scanner, és a cég munkatársai kérésre elmennek bárkihez méréseket végezni, mely egyedülálló módon vérvétel nélkül történik, és egy lézerfény, mely a gépben működik a kéz bőrének, illetve a szöveteknek a vizsgálatát végzi. Ez azért jobb módszer mint a vérvizsgálat, mert a közvetlenül a szervezetbe jutott anyagok helyett, a szövetek állapotát méri. Majd ezek a szövetekhez eljutnak és beépülnek, több nap, vagy hét alatt. Tehát azt, hogy beépült-e valami a testrészeinkbe, vagy bejutott ugyan a vérbe de el is távozott a felszívódás hiánya miatt, ezt a scannarvizsgálat tudja kimutatni. Az eredmények alapján ajánlanak a cég által kifejlesztett étrendkiegészítőt. Ennek a megfelelő ideig történő szedése után ismételten kontrollméréseket végeznek. A termékeik között van egy olyan galvánárammal működő gép, melynek működése, nem azonosítható a kozmetikusok hasonló gépeihez. Ehhez tartozik speciálisan kifejlesztett zselék, és krémek - megjegyzem először ilyen Madonnának volt- melyek valóban megszüntetik a ráncokat. Abban az esetben, ha a mérés nem mutat javulást, visszafizetik a termék árát. Mivel műszer több millió forintba kerül, így egyelőre az egészségügyben csak a SOTE kapott kutatási célokra. Más orvosok a scanner operátorokkal együtt dolgoznak. Jelenleg kb. 40-50 gép van az országban. A terv az, hogy itt is több száz gépet szeretnének elhelyezni, többek között az orvosi rendelőkbe is.

Tudatosan nem az orvosoknak adták oda legelőször terjesztési célra a mérőműszert hanem üzletembereknek, mert úgy gondolták, az orvosok általában a gyógyításhoz értenek, és nem az üzlethez, másrészt nem akarták, hogy a gyógyszergyárakkal ezen az úton bármiféle kapcsolatba kerülhessen a szerkezet, és a kikísérletezett anyagok, melyeket meg lehet vásárolni, rossz eredmények esetén. Arról, hogy miért nem akartak a gyógyszergyártókkal együttműködni? A gyógyszerpiac üzleti része mindenki előtt ismert. Vajon ha bemegy egy gyártó cég igazgatója milyen statisztikát néz meg reggel először? Azt hogy hányan gyógyultak meg a gyógyszerétől? Vagy azt, hogy a tőzsdén hogy állnak a cég részvényei? A befektetők melyik eredményt veszik figyelembe ahhoz, hogy megtartsák jelenlegi pozíciójában? Kérdések melyekre megvannak a válaszok? Kicsit át kell kutatni az Internetet, ahol talán mindenre fény derülhet.
Ezzel, és a kutatásokkal kapcsolatban, a közelmúltban történt velem valami, amelyen ma már csak nevetni tudok, bár nem olyan vicces. Nemsokára meg fogom írni a Nemcsak vicces viccek című blogomban.

Nincsenek megjegyzések: